Köpvillkor

System för betalning

Vi använder Klarna för betalningar med kort. Klarna uppfyller kraven för PCI DSS

Priser

Vid beställning via webbplatsen gäller de priser som anges på webbplatsen. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat. Du kan betala på sätt som anges på webbplatsen. Kollarna.se förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt samt att ändra betalsätt om det som du valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet eller du inte godkänns för det valda betalsättet. Bekräftelse på din betalning samt recept kommer skickas via epost till din angivna e-postadress

Leveransvillkor

Receptet skickas till dig inom 60 minuter efter att en läkare gått igenom dina svar vid mottagen förfrågan. Du får en bekräftelse via mejl (som innhehåller länk till köpvilkoren för att ha enkel åtkomst) och sms. Har du skrivit in fel nummer eller mail kan du maila info@borreliakollen.se så lösaer vi det direkt. Du kan hämta och lösa in receptet i alla apotek i Sverige. Endast personer som är 15 år eller äldre kan nyttja borreliakollen.se´s tjänster.

Se Tjansten.pdf för att veta mer om e-recept.

Om Borreliakollen.se inte kan leverera inom avtalad tid ska konsumenten utan onödigt dröjsmål informeras om anledningen till förseningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Kan Borreliakollen inte heller åtgärda felet inom skälig tid har du som konsument rätt att häva köpet genom att mejla info@borreliakollen.se. När du ångrar ditt köp betalas det belopp som du betalat tillbaka till dig, inklusive eventuella leveranskostnader. Borreliakollen betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum ditt meddelande om utövande av ångerrätten mottogs. Återbetalningen kommer att ske till dig via det betalningsalternativ som du valde.

Reklamation

Vid reklamation Kontakta oss på info@borreliakollen.se så berättar vi hur du ska gå vidare.

Ångerrätt

Konsumenter har normalt 14 dagars ångerrätt men digitalt innehåll innefattas inte i detta. Genom att du accepterar dessa villkor samtycker du till att ångerrätten inte gäller för digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium.

Nyttiga länkar

Ångerblankett från Konsumentverket (Konsumentverket)

ARN (ARN) Postadress: Box 174, 101 23 Stockholm

Tvistelösning på Internet (Tvist)

Vid åberopande av ångerrätt

Kontakta oss på info@borreliakollen.se så berättar vi hur du ska gå vidare.

Bytesrätt

Recept går ej att byta mot andra recept.

Återbetalning

Vi vill även uppmärksamma att det i vissa fall kan ta någon bankdag från det att Borreliakollen.se gjort överföringen, innan pengarna kommer in på ditt konto. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.

Om Borreliakollenss patienter åläggs en patientavgift framöver så gäller följande. Återbetalning fraktkostnader vid reklamation - Om företaget företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation ska eventuella fraktkostnader återbetalas inom 14 dagar från den dag företaget mottagit den reklamerade varan. Retur av vara samt återbetalning ska ske utan onödigt dröjsmål. Konsumenten skall ersättas för eventuella fraktkostnader samt andra kostnader som uppkommit i samband med reklamationen, tex bensinkostnader, parkeringskostnader, telefonkostnader och liknande